OVER ONS

Ivan Peeters werd geboren in 1971. Tijdens zijn legerdienst kwam hij in contact met trainingsmolens. Al gauw maakte Ivan deel uit van een montageploeg, die over de hele wereld bekend werd voor het plaatsen van trainingsmolens. Als tweede product werd van start gegaan met GEOPAT®, een eigen ontwikkeling waarin Ivan een belangrijke rol speelde.

Ivan specialiseerde zich in de selectie van zandsoorten, het aanleggen van paardesportbodems en het zoeken naar mogelijke mengtoepassingen. Sinds zijn jeugd heeft Ivan steeds zelf paarden gehad, wat het natuurlijk eenvoudiger maakte om te weten wat nodig is om een goede paardesportbodem samen te stellen. Het is deze knowhow die u nu kunt gebruiken. Ivan Peeters geeft u uiteraard graag advies bij de aankoop van de juiste toplaag en de mogelijkheden voor de aanleg van uw bodem.

Samen met zijn vrouw Linda Rutten (geboren in 1977), verdeelt Ivan GEOPAT® door heel Europa. Met honderden tevreden klanten, waar zij persoonlijk leveren en de nodige service bieden.

Linda en Ivan zijn al meer dan 10 jaar de Belgische verdelers van trainingsmolens voor het merk Molenkoning. Zij behandelen en volgen de projecten op van a tot z, van kleine zelfbouw pakketten (DIY) tot complete projecten. Vrijblijvende offertes maken is een deel van hun service, alsook een persoonlijke opvolging bij elk project.

Verder werden zij wereldwijd bekend met hun uit de hand gegroeide hobby "stuntteam the Thunderguys". Dit team is momenteel op rust wegens het grote succes van GEOPAT® en de trainingsmolens.

Meer informatie of een offerte? Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt gemaakt.
Meer weten